Temaoversikt

RENSE TAKRENNER

Takrenner bør renses minst en gang i året for å unngå vannlekkasjer og skader på taket. Kontakt Elite Vinduspuss i dag, så slipper du dyre regninger.

Fasadevasker
Be om tilbud

Unngå store kostnader

Rens av takrenner er et viktig gjøremål som kan forhindre alvorlige skader på bygninger og hjem. Takrenner er en del av taksystemet og har en viktig funksjon for å transportere bort vann fra taket og beskytte hjemmet mot fuktskader. En takrenne bør renses regelmessig for å unngå tilstopping og blokkering som kan føre til alvorlige skader og kostbare reparasjoner. 

Tette takrenner kan føre til vannskader og andre alvorlige problemer i hjemmet. Når takrennene er blokkert, vil vannet samle seg og oversvømme taket. Dette kan føre til skader på taket og i ekstreme tilfeller kan taket kollapse. I tillegg kan vannet som samles opp i takrennene skade fasader, maling og andre overflater rundt hjemmet. Dette kan føre til kostbare reparasjoner og kan også redusere verdien av eiendommen.

Dekkes ikke av innboforsikringen

De fleste hjem- og innboforsikringer dekker vannskader, men et typisk unntak er skade som følge av at vann trenger inn i huset på grunn av tett takrenne. Å betale vannskader i 100 000-kroners klassen er et skrekkscenario som vi i Elite Vinduspuss gjerne bidrar til at du slipper å oppleve. Vi har erfaring og utstyr til å gjøre en god jobb i takrennene dine!

Å rense takrennene er dessuten viktigere enn noen gang. Vi får stadig mer ekstremvær. Det blåser mer når det blåser, og når det regner, så regner det kraftigere enn noen gang. Du kan ikke trosse værgudene, men du kan være føre var. Altså i Elite-klassen.

Reduser risikoen for brann

En annen fordel med rens av takrenner er at det kan bidra til å redusere risikoen for brann. Tilstoppede takrenner kan føre til oppsamling av løv og annet brennbart materiale som kan antennes og føre til brann. Dette er spesielt viktig i tørre områder og i perioder med høy brannrisiko. Ved å rense takrennene regelmessig, kan man redusere risikoen for brann og beskytte hjemmet mot denne type skade.

Å rense takrenner kan også bidra til å forbedre inneklimaet i hjemmet. Når takrennene er blokkert, kan fuktighet samle seg og føre til mugg- og soppskader. Dette kan føre til allergiske reaksjoner og andre helseproblemer for beboerne i hjemmet. Ved å rense takrennene regelmessig, kan man forhindre oppsamling av fuktighet og bidra til å opprettholde et sunt inneklima.

Om Elite Vinduspuss

Elite Vinduspuss ble startet opp allerede i 1975, og er nå landets største bedrift innen vinduspuss og fasadevask. Bedriften består i dag av 60 ansatte som utfører alle typer oppdrag innen fasaderengjøring, vindusvask og rens av takrenner. 

Vi er svært opptatt av at kundene våre skal bli strålende fornøyde med jobben vi gjør. Når du bestiller rens av takrenner fra Elite Vinduspuss, kan du forvente deg: 

  • Et skinnende rent resultat
  • Hyggelige og pålitelige ansatte
  • Punktlig oppmøte
  • Vi tar alltid med eget utstyr
  • Gratis befaring

Våre tjenester

Vi utfører en rekke tjenester som bidrar til å holde fasader i god stand, som blant annet:

  • Fasadevask
  • Vindusvask
  • Solcellevask

Vi er sertifiserte innen avanserte klatreteknikker, slik at vi kommer til steder hvor det ikke strekker til med stige.

Ta kontakt med oss for mer informasjon

Vi tilbyr konkurransedyktige priser. Dersom du ønsker mer informasjon om våre tjenester trenger du ikke nøle med å kontakte oss. Ved å klikke deg inn på vårt prisskjema nedenfor, kan du enkelt laste opp bilder av vinduene på boligen eller lokalene som skal vaskes. Da tar vi kontakt med deg så fort som mulig for å gi deg et mer eksakt prisoverslag. 

Ved større oppdrag kan vi også komme på en gratis befaring og gi deg et konkret tilbud. Elite Vinduspuss tar jobben med et smil! 

Be om tilbud
kom i Kontakt med oss

Klar til puss?