Tjenester

Fasadevask

En grundig fasadevask gjør både at fasaden ser penere ut og at den holder seg lenger. Elite Vinduspuss utfører fasadevask for alt fra små boliger til store bedrifter.

Kontakt oss

Elite Vinduspuss startet opp allerede i 1975, og er nå landets største bedrift innenfor vinduspuss og fasadevask. Vi utfører oppdrag for alt fra privatpersoner til borettslag og større bedrifter.

Vi er svært opptatt av at kundene våre skal bli strålende fornøyde med jobben vi gjør, og derfor jobber vi etter en rekke prinsipper: 

 • Alle våre medarbeidere er dyktige, hyggelige og pålitelige.
 • Vi holder det vi lover og kommer når vi skal.
 • Vi bruker kun de mest effektive metodene innen rengjøring. 
 • Vi vasker med varmt, avionisert Rentvann.
 • Vi utfører skånsom børsting av fasaden uten bruk av kjemikalier.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige priser.

Derfor bør du få utført fasadevask regelmessig

En utvendig fasadevask gjør at huset ser mer ut som da man kjøpte det. Huset blir renere og fargen fremstår sterk og klar igjen. Men det er faktisk ikke den viktigste grunnen til hvorfor du bør bestille fasadevask.

Hvert år utsettes fasaden for påkjenninger som regn, vind, pollen og forurensing. Dette skaper grobunn for sopp og alger, og dersom soppsporene blir sittende lenge nok kan det skape råte i veggene.

Slike skader kan bli svært kostbare og omfattende å få bukt med, og derfor er det mye smartere å ta vare på fasaden med en grundig fasadevask. Det er også lurt økonomisk sett, med tanke på at en ren fasade holder seg mye lengre.

Fasadevask

Fasadevask av butikkfasade med varmtvann Rentvann

kr. 750-1 000* eks. mva.
kr. 750-1 000* eks. mva.

Fasadevask av sameie, borettslag eller næringsbygg

TA KONTAKT FOR GRATIS BEFARING

Vask av solceller

TA KONTAKT FOR GRATIS BEFARING
Vask av fasade

Hvor ofte bør man få utført fasadevask?

Vi anbefaler fasadevask en gang i året – og alltid før du skal male huset. Husk at det er mye rimeligere å vaske enn å male – et malt hus kan stå i over ti år hvis vi vasker jevnlig for deg. Men mange gyver selv løs med høytrykksspyleren, og gjør alle feilene i boken.

Vi rengjør alle typer fasader

Fasader er laget av ulike materialer, noe som krever ulik vaskemetode og kjemi. Vi tar med oss alt vi trenger av utstyr til hvert oppdrag.

Vi tilbyr rengjøring av følgende typer fasader:

 • Tre
 • Tegl
 • Malt mur
 • Naturstein
 • Stenex
 • Aluminium
 • Plast

Vi rengjør alle typer fasader

Elite Vinduspuss består av 60 vinduspussere fordelt utover noen av landets største fylker. Vi utfører oppdrag i Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Buskerud, Agder, Rogaland og Bergen. 

Vi tilbyr også en rekke andre renholdstjenester i tillegg til fasadevask, som for eksempel vinduspuss, rens av takrenner og vask av solceller. Våre vinduspussere er eksperter innen sitt fag, og har lang erfaring når det gjelder valg av kjemi og metode.

Vi kan blant annet benytte oss av avionisert vann, som er så rent at det ikke etterlater seg skjolder eller striper.

Vinduspusser fra Elite Vinduspuss.
Hvis du vil at fasaden skal holde seg så lenge som mulig, er det viktig å ta vare på den med regelmessig fasadevask

Ta kontakt med oss for fasadevask!

Vi er svært opptatt av å levere oppdrag av høy kvalitet og så god service som mulig til våre kunder. Når du overlater fasaderengjøringen til oss, kan du være sikker på at du får en skinnende ren fasade som er beskyttet mot ytre påkjenninger.

Dersom du ønsker mer informasjon om våre tjenester eller en gratis befaring, så ta kontakt med oss i dag. Vi utfører renhold på Elite-nivå!

Be om tilbud
kom i Kontakt med oss

Klar til puss?