Tjenester

VINDUSVASK

Trenger du hjelp til vindusvask? Elite Vinduspuss tilbyr vindusvask av høyeste kvalitet til både privatpersoner og bedrifter.

Kontakt oss

Elite Vinduspuss ble startet opp allerede i 1975, og er nå landets største bedrift innen vinduspuss og fasadevask. Bedriften består i dag av 60 ansatte som utfører alle typer oppdrag innen fasaderengjøring og vindusvask.

Vi er svært opptatt av at kundene våre skal bli strålende fornøyde med jobben vi gjør. Når du bestiller vindusvask fra Elite Vinduspuss, kan du forvente deg:
– Et skinnende rent resultat
– Hyggelige og pålitelige ansatte
– Punktlig oppmøte
– Vasking av karmer og sprosser
– Vi tar alltid med eget utstyr 
– Vi vasker med Rentvann
– Gratis befaring

Vindusvask for privatpersoner og bedrifter

Elite pusser vinduer i store næringsbygg, små butikker og private hus – alt fra store eneboliger over flere etasjer til små leiligheter med tre vinduer. En stabil stab på over 60 vinduspussere står klar til å gi deg skinnende rene vinduer uten striper og skjolder.
De fleste kundene ønsker seg en fast vindusvasker og en regelmessig avtale – og det får de hos oss. Vi har medarbeidere som har pusset vinduer i over 40 år. Noen kunder avtaler utvendig vindusvask to ganger i året, andre fire.

Vindusvasker fra Elite Vinduspuss.
Vi tar jobben du synes er kjedelig med et smil.

Få skinnende rene vinduer med Elite Vinduspuss

Mange synes det å vaske vinduer er en tung og kjedelig jobb. Hvis man ikke bruker riktig teknikk, må man kanskje også vaske om og om igjen for å få et pent resultat. 
Elite Vinduspuss har lang erfaring med rengjøring av alle typer vinduer. Vi vet hva slags teknikker og utstyr vi skal bruke for å få vekk alle typer flekker og skitt. 

Hvor ofte bør man vaske vinduene?

Det er mange som lurer på akkurat hvor ofte de bør vaske vinduene sine. Dette avhenger av flere faktorer, som for eksempel hva slags bygning eller bolig det er snakk om og hvor den ligger. 
Kontorbygninger som ligger rett ved veien, og er utsatt for mye støv og eksos, bør få utført utvendig vindusvask 2-4 ganger i året for å sikre godt innslipp av dagslys og god utsikt. Det samme gjelder hvis du bor i en bolig ved en trafikkert vei. De fleste boliger trenger en utvendig vindusvask omtrent 2 ganger i året. 
Dette kommer selvfølgelig også an på hvor opptatt man selv er av å ha det rent og pent rundt seg.  

Be om tilbudVindusvask for bedrift utført av Elite Vinduspuss.
Vi tar med oss alt som trengs av utstyr

Rene vinduer utgjør en stor forskjell

Det er mange som utsetter eller glemmer å vaske vinduene sine – kanskje fordi de synes vinduene ser rene ut. Men med én gang sola skinner på vinduet, ser man alt skitt, støv og eksos som har samlet seg opp i løpet av noen uker eller måneder. 
Når man først vasker vinduene, ser man hvor utrolig stor forskjell skinnende rene vinduer har å si for helhetsinntrykket av en bolig. 
Det er også en stor fordel med rene, klare vinduer i kontorbygninger. Dette ser mer profesjonelt ut både uten- og innenfra, og gjør at dere får mest mulig ut av utsikten. Solnedgang sett gjennom et rent vindu er flottere enn gjennom et skittent vindu.

Vi vasker vinduene dine uten tilsatte kjemikalier

Selv om vi er kjent for å ha svært god vannkvalitet i Norge, er ikke vannet nødvendigvis det beste å vaske med. Springvannet vårt blir tilsatt kunstige kjemikalier som for eksempel klor, og dette setter spor når man vasker vinduer, fasader eller lignende. 
Derfor tilbyr vi i Elite Vinduspuss vask av vinduer og andre flater med med avionisert Rentvann, uten bruk av nal. Rentvann er vann som ikke er tilsatt noen form for kjemikalier, og som ikke etterlater seg skjolder eller striper. 
Rentvann gjør det enkelt å vaske alle typer overflater – uten å skade dem. Dette vannet er også mer miljøvennlig enn vanlig vann, og skader ikke vegetasjonen rundt vinduene. Du kan selvfølgelig også velge at vi vasker med vanlig vann.

UTVENDIG VINDUSPUSS ENEBOLIG

kr. 299-530* inkl. mva.
kr. 490-890* inkl. mva.

Utvendig vinduspuss stor enebolig

kr. 499-990* inkl. mva.
kr. 690-990* inkl. mva.

Utvendig vinduspuss leilighet

kr. 350-790* inkl. mva.
kr. 490-790* inkl. mva.

Få profesjonelle resultater med Elite Vinduspuss

Elite Vinduspuss har hovedkontor i Stavanger, men vi tar også på oss oppdrag i Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Buskerud, Agder, Rogaland og Bergen. 
I tillegg til vindusvask, utfører vi alt innen vask av fasader, persienner, solceller og takrenner. Våre medarbeidere har lang erfaring innen faget sitt, og jobber både nøyaktig og effektivt.

Motta et uforpliktende tilbud

Vi tilbyr konkurransedyktige priser. Hvis du ønsker mer informasjon om våre tjenester, så ta kontakt med oss i dag. Ved å klikke deg inn på vårt prisskjema nedenfor, kan du enkelt laste opp bilder av vinduene på boligen eller lokalene som skal vaskes. Da tar vi kontakt med deg så fort som mulig for å gi deg et mer eksakt prisoverslag.

Ved større oppdrag kan vi også komme på gratis befaring og gi deg et konkret tilbud. Elite Vinduspuss tar vindusvasken med et smil!

Be om tilbud
kom i Kontakt med oss

Klar til puss?