Tjenester

VINDUSVASK

Elite pusser vinduer i store næringsbygg, små butikker og private hus – alt fra store eneboliger over flere etasjer til små leiligheter med tre vinduer. En stabil stab på over 60 vinduspussere står klar til å gi deg skinnende rene vinduer.

De fleste kundene ønsker seg en fast vinduspusser og en regelmessig avtale – og det får de hos oss. Vi har medarbeidere som har pusset vinduer i over 40 år. Noen kunder avtaler utvendig vindusvask to ganger i året, andre fire. Behovet avhenger blant annet av hvor du bor og hvor utsatt vinduene dine er for skitt og støv. I tillegg handler det om hvor viktig det estetiske er for deg. Solnedgang sett gjennom et rent vindu er flottere enn gjennom et skittent vindu.

Elite pusser vinduer i store næringsbygg, små butikker og private hus – alt fra store eneboliger over flere etasjer til små leiligheter med tre vinduer. En stabil stab på over 60 vinduspussere står klar til å gi deg skinnende rene vinduer. Å vaske vinduer er et fag. Vi vet for eksempel hvordan vi skal behandle syre- og alkalieskader på glass. Velger du oss, velger du en vinduspusser i Eliteklassen.

Vi tilbyr også nalfri vinduspuss med avionisert vann. Les mer om fordelene med Rentvann her. Hvis du ikke spesifiserer annet, velger vi alltid løsningen som er rimeligst for deg.

kom i Kontakt med oss

Klar til puss?