Temaoversikt

UTVENDIG RENHOLD

Fasadevask kan omfatte alt fra små vinduer til store bygninger. Hos Elite Vinduspuss utfører vi profesjonelt arbeid til konkurransedyktige priser. Bestill i dag.

Fasadevasker
Få pristilbud

Utsiden av bygg og vinduer som ikke holdes rene tiltrekker seg forurensende elementer som grønske, sopp og støvpartikler. Vi bruker de riktige kjemikaliene, det riktige utstyret og fasaderengjørere med masse erfaring for å få jobben gjort på en tilfredsstillende måte. Vi kommer til bedrifter og privatpersoner i byer mellom Kristiansand, Bergen og Oslo.

Hvorfor velge Elite Vinduspuss?

  • Stabile medarbeidere
  • Hyggelige og omgjengelige vinduspussere
  • De mest effektive teknikker og verktøy
  • Møter til avtalt tid
  • Konkurransedyktige priser

Vask og rengjøring av fasaden

Lar du grønske, sopp og støvpartikler sitte for lenge kan det bli unødvendig vanskelig å få fjernet. Vi i Elite Vinduspuss anbefaler fasadevask en gang i året til våre kunder – og alltid før du skal male huset. Ved å vedlikeholde huset med jevnlig vask og rengjøring holder malingen lenger. Et malt hus kan stå i over ti år hvis vi vasker jevnlig for deg.. Noen gyver selv løs med høytrykksspyleren, som ikke er en god måte å ta fasadevasken på.

Riktig vasking er et fag. Vi har bred erfaring og høy kompetanse når det gjelder valg av kjemi og metode for fasaderengjøring. Vi har en avansert maskinpark og egne liftbiler. Tilgang til spesiallifter gjør at vi kan komme til (nesten) overalt. Et klatreteknikk-team kommer til der ingen lifter kommer til. Elite Vinduspuss sørger for nødvendige sperretillatelser fra kommunen, og sikrer området.

Fasadevask

Fasadevask er viktig, enten det gjelder hjem eller næringsbygg. Jevnlig fasadevask er nødvendig for godt vedlikehold av alle slags bygg. Vi fjerner alt fra støv og skitt til pollen og trafikkfilm. Da slipper du at det setter seg i fasaden. 

For privatboliger anbefaler vi fasadevask én gang i året. Spesielt hvis du skal male huset – da er det viktig med en skikkelig vask på forhånd. Fasadevask kan inngå sammen med andre typer utvendig renhold. 

Eksperter innen renhold med et miljøvennlig fokus

Elite Vinduspuss forplikter seg til kontinuerlig fokus på forbedring av sitt miljøsystem og forebygge forurensing. Vi har en «nullfilosofi» i forhold til miljøskader og ulykker. Miljøsystemet er en integrert del av bedriftens komplette styringssystem.

Vi ønsker å påvirke miljøet så lite negativt som mulig. Dette løser vi ved å velge kjemikaliefri rengjøring så ofte vi kan, eller med mest mulig harmløse rengjøringsmidler. Vi fremmer i den forbindelse bruk av rentvann, eller avionisert vann som det opprinnelig heter. Det er vi størst på i Norge.

Vinduspuss

Elite Vinduspuss tilbyr vindusvask for store og små bedrifter, privatboliger, butikker og leiligheter. Hos oss får du abonnementsløsninger som vi skreddersyr etter ønske og behov.

Vil du at vi kommer én gang i halvåret for å pusse vinduene? Da gjør vi det. Vil du at vi skal komme oftere? Det fikser vi også.

Solcellevask

Har bedriften din solceller på taket? Eller har dere solceller hjemme? Da kan Elite Vinduspuss hjelpe dere med solcellevask.

For at solceller skal fungere optimalt, er det viktig at de ikke er dekket av skitt og smuss. Da skinner ikke solstrålene gjennom, og solcellene produserer ikke nok energi. Derfor anbefaler vi solcellevask to ganger i året.

Rens av takrenner

I løpet av året samler det seg opp mye rusk i en takrenne. Dette kan gjøre at vannet ikke renner dit det skal. Rusk og skitt kan blokkere vannet slik at takrenna renner over. Videre kan dette skitne til vinduer og fasade.

Over tid kan det gro mose i takrenner – dette er enda vanskeligere å fjerne. Vil du unngå slike problemer? Ta kontakt med Elite Vinduspuss. Vi hjelper deg med å rense takrenner.

Takvask

Taket på et bygg – enten det er en bolig eller et næringsbygg – er utsatt for norsk vær og vind hele året. Sur nedbør samler opp skitt over tid. Vinden tar med seg pollen, blader og lignende. Over tid er det vanlig at det oppstår mose på taket.

Derfor er det viktig med jevnlig takvask. Da unngår du at mosen slår røtter og at annen skitt setter seg. Over lengre tid kan mose ødelegge konstruksjoner. Vi anbefaler takvask minst hvert 7. år.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om utvendig renhold

Vi tilbyr konkurransedyktige priser. Dersom du ønsker mer informasjon om våre tjenester, så ta kontakt med oss i dag. Ved å klikke deg inn på vårt prisskjema nedenfor, kan du enkelt laste opp bilder av vinduene på boligen eller lokalene som skal vaskes. Da tar vi kontakt med deg så fort som mulig for å gi deg et mer eksakt prisoverslag. 

Ved større oppdrag kan vi også komme på gratis befaring og gi deg et konkret tilbud. Elite Vinduspuss tar vasken med et smil!

Få pristilbud
kom i Kontakt med oss

Klar til puss?